14 juli 2013

Äntligen dags att ge sig av!

Då var det dags att ge sig av på årets stora utflykt till Jotunheimen i Norge. En veckas vandring som vi har gått och väntat på. Vi var tre som skulle dit, nu är vi två pga. att en vred till knäet för några veckor sen när han var ute i skogen och högg ved. Inte bra, hade han frågat mig hade jag naturligtvis avrått från sådan vansklig verksamhet så nära inpå vandringen. Tråkigt för oss alla men det förändrar inget på planen för oss andra två.

Idag ha vi handlat mat och ordnat det sista småfixet.

Portionerar havregryn i dagspåsar
Lite träning inför vandringen har jag hunnit med, löpning cykling och gång. Kört med full rygga upp och ner ett antal gånger i en skidbacke i närheten, de två första racen uppför backen sköt jag barnvagnen framför mig men det var tungt, som väl var somnade ungen så jag kunde ställa vagnen mitt i backen och gå utan. Hoppas det har gett en del eftersom det är mycket kuperad vandring (se "planering för fjällvandring")

Ett bildspel med foton som jag tagit tidigare år när jag varit i Jotunheimen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar