24 september 2016

Inget regn = båt på grund

Renoverade båten i våras efter att den stått på logen i flera år med en rutten mitt-planka. Hade stora planer på en båtsommar men det har floppat får man säga.
Efter den torra våren och sedan en torr sommar och nu den torra hösten, så har vattenståndet i den lilla sjön varit mycket lågt alltjämt. Vilket gör att det är så långgrunt att det är ett projekt i sig att bara komma ut så långt att den ändå flatbottnade ekan kan börja flyta. Ju fler personer det är desto längre ut måste båten innan den går fritt.

En gång har jag iallafall varit ute på fiske i den.

 Träkänslan är ju det man vill komma åt med träbåt. Össkopan ligger också helt i stil med båten materialmässigt.

 En träbåt är ju inte underhållsfri precis och varierar i täthet också. När jag köpte den för många år sen satt jag på spöhållare och en fiskestol som jag hade moddat från en vanlig kontorsstol.

Grymt bekvämt vid fiske och avkoppling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar