28 januari 2013

Sommardrömmar

Går och tänker på vad jag ska göra i sommar, åka till Norge vore kul. Vet inte hur många gånger jag varit där nu på vandringar och andra upplevelser. Alla säger att det är så dyrt i Norge, det har jag inte märkt. Men så köper jag ju inget där heller, all mat som behövs köper jag i Sverige, tankar bilen full innan bilen rullar över gränsen och vild-campar på lämpliga ställen. Dom lämpliga ställena kan dock vara lite knepiga att hitta ibland kan ju tilläggas. Ibland är det riktigt spännande när man letar.

Jotunheimen var längesen nu, det är ett bra alternativ! Finaste fjällnatur jag vandrat i. Fisk har jag fått i några sjöar där också, öring.
Jotunheimen
Funderar på också om det inte vore möjligt att få med en kompis och cykla rallarevegen. Vi "upptäckte" den när vi åkte Flåmsbana en gång för några år sedan. Det är världens brantaste tågsträcka för "vanliga tåg".

Flåmsbana
Från ändstationen gick vi ett stycke utmed Rallarevegen på fjället, det dröjde inte länge förrän vi mötte cyklister, det var då vi fatta grejen! Nästa gång ska vi cykla rallarevegen sa vi, det är väl dags att göra det snart....

Den verkar grymt lömsk den där Rallarevegen!
Cyklar har jag ju två stycken så det behöver vi inte hyra, vild-campa kan vi göra denna gången också, eller sova i stationshuset Blomheller som vi gjorde förra gången vi var där. Jag får ta ett snack med honom så vi kommer ut på något stärkande!

Stationshuset Blomheller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar