17 februari 2013

Äntligen!

 Äntligen har jag kommit ut på nåt! Efter att letat upp min utrustning och gjort en snabb besiktning på prylarna konstaterade jag att min gamla skabbiga bräda av märket Extrem  skulle klara av det, en halvdags brädåkning (snowboard) i Kettilsås-backen.

Min skabbiga bräda
Har inte åkt på flera år nu så det var rätt kul fast backen är så kort att det går under en minut att ta sig ner. En halvdag dvs. 3 timmar klarade psyket bra för dessa två korta nerfarter men sen var det nog.

Kettilsås-backen uppifrån
Första åket kände jag mig som farsan i kroppen men sen släppte det och det gick och blåsa på nästan som förr.
Man kan ju inte låta bli och tänka på Åreskutan när man åker, drömma om nerfarten Lundsrappet som är favoriten.

Åre när det är som bäst!
Åkt till Åre ett antal gånger, väderkänsligt område men grym åkning! Kan bli en resa dit ett annat år.

På väg till toppstugan på Åreskutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar