19 januari 2020

Dovrefjell - Fem dagar med mig själv

Efter sommarens fjällvandring har det varit mycket på programmet så först nu har denna filmen från vandringen blivit till.

Gjorde en fin tur i början av augusti till Dovrefjell-Sundallsfjella nationalpark. Stavningen på namnen avslöjar att det är i Norge.

Dovrefjell, myskoxarnas land
Jag startade och slutade vandringen från samma plats där jag parkerat bilen, ett ställe som heter Grönbakken. Därifrån gjorde jag en liknande tur som jag vandrade 2014. Ända sedan dess har jag tänkt att jag skulle återvända hit eftersom det är unikt med sina vilda myskoxar. En stor skillnad från den gången var att nu hade jag med en betydligt bättre kamera med goda zoommöjligheter. Det går även att filma med den, vilket visade sig inte vara optimalt. Men en film har det blivit iallafall.

Läs om vandringen 2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar