25 juli 2019

Luftmadrass från Everest

En ny luftmadrass blev det, denna gång en som kostar lite mer än de billiga. Tanken med detta är att den förväntas hålla betydligt längre.

Hittade en madrass på Stadium av deras eget märke Everest.


Detta är mediumstorleken som är 195x65x7 cm och väger 760 gram. Kan tyckas för tunn med sina 7cm men det är inga problem vill jag säga.
Inpackad i påsen tar den inte stor plats heller om man jämför med självuppblåsande liggunderlag eller de billigare luftmadrasserna på marknaden.

Stadium av deras eget märke Everest. Detta är mediumstorleken som är 195x65x7 cm och väger 760 gram. Kan tyckas för tunn med sina 7cm men det ä...

Madrassen uppblåst, det är längsgående luftkanaler. En utsläppsventil i ena hörnet som man också enkelt kan använda om man vill justera hårdheten på madrassen genom att släppa ut lite luft.

Någon värmeisolering är det inte så om man vill skydda sig mot markkyla på våren vid tältning så kan man exempelvis använda ett cellplastliggunderlag att lägga under madrassen.


Integrerad fotpump

Det är en integrerad fotpump i madrassen. Efter att fått in tekniken på pumpningen så var det inga problem att fylla madrassen med luft. Det är snarare mer jobb att få ur all luft så man kan få in madrassen i sin packpåse igen.

Det är också med ett litet lagningskit ifall olyckan skulle vara framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar